Chromatools.gr - Η έκθεση
elenfrdeit

 

Δηλώστε Συμμετοχή                                 

Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες σας!

Η «Χρώμα & Εργαλείο» προσκαλεί σε ένα επαγγελματικό τριήμερο τους καταστηματάρχες- εμπόρους χρωμάτων και εργαλείων της Ελλάδος, για να ενημερωθούν αλλά και να προχωρήσουν σε νέες εμπορικές συνεργασίες με τους προμηθευτές τους.

Ο αυστηρά επαγγελματικός χαρακτήρας της έκθεσης, ο μεγάλος και απόλυτα λειτουργικός εκθεσιακός χώρος του MEC στην Παιανία και η τεράστια πείρα των διοργανωτών, θα αποτελέσουν τα βασικότερα κίνητρα για μια πραγματικά μαζική συμμετοχή. Παραγωγικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, εισαγωγείς, έμποροι, διανομείς θα συναντηθούν με τα πιο σύγχρονα χρωματοπωλεία, με όλους τους επαγγελματίες του κλάδου που ξέρουν να «αφουγκράζονται» τις λεπτές ισορροπίες της εποχής μας, και στοχεύουν σε μια ουσιαστική ανάπτυξη. Εκτός από νέα προϊόντα χρωμάτων θα παρουσιαστούν και πολλά καινούρια εργαλεία και τεχνολογικά εξελιγμένα συστήματα βαφής.

Παράλληλα η έκθεση θα απευθυνθεί και στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις νέες διακοσμητικές εφαρμογές χρωμάτων αλλά και τα νέας τεχνολογίας υλικά, με στόχο την ανακαίνιση των επιχειρήσεων τους.

Από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση δεν πρέπει να λείψετε καθώς:

•   Όλη η κατασκευαστική αγορά θα συγκεντρωθεί σε μια μεγάλη και μοναδική εκδήλωση, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.

•   Θα προσελκύσει εμπόρους και επαγγελματίες για όλους τους επιμέρους κλάδους.

•   Θα υποστηριχθεί από έντονο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης.

•   Διοργανώνεται από μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία και σημαντικές επιτυχίες, προσφέροντάς σας σίγουρα και απτά αποτελέσματα.

Παράλληλα θα υπαρχούν ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ και live παρουσιάσεις με πλούσια θεματολογία:

gallery1

Τεχνοτροπίες Βαφής

Πατητή Τσιμεντοκονία

Εξωτερική θερμομόνωση

Χρωματικές εφαρμογές

Χρώματα υψηλής τεχνολογίας

Μεταλλικά φινιρίσματα

Απομιμήσεις - Πρωτότυπα εφέ

Μαζι θα διοργανωθεί και η DIYSHOW. Μια έκθεση -εκδήλωση για όσους θέλουν να μάθουν να φτίαχνουν πράγματα μόνοι τους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.diyshow.gr

Η  «Χρώμα & Εργαλείο» απευθύνεται σε όσους δεν επιλέγουν την αδράνεια σαν «λύση», αντίθετα ενεργούν αποφασιστικά, εφαρμόζοντας επιθετική πολιτική, επιδιώκοντας ευρύτερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία, νέες αποδοτικότερες συνεργασίες και ελπιδοφόρες προοπτικές.

Σε όσους κοιτούν μόνο μπροστά!