Chromatools.gr - Σας ενδιαφέρουν
elenfrdeit

Vivechrom LOGO NEWΗ Vivechrom, μέλος της Akzonobel, ανανεώνεται, διαχέοντας τη τεχνογνωσία του ομίλου στην ελληνική αγορά!

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, ανανεώνεται και παρουσιάζει τη Νέα της δυναμική Εταιρική Ταυτότητα, η οποία αποτελείται από το νέο μοντέρνο λογότυπο και τις νέες ελκυστικές συσκευασίες που ξεχωρίζουν και βοηθούν τους καταναλωτές στην αναζήτηση των προϊόντων!

Με 82 χρόνια συνεπούς και αδιάλειπτης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά, το όνομα Vivechrom συνδέεται με την Κορυφαία Ποιότητα & Συνέπεια στα οικοδομικά χρώματα. Η Vivechrom διαθέτει προϊόντα αξιόπιστα και εύκολα στη χρήση, που προσφέρουν στον καταναλωτή ένα όμορφο αποτέλεσμα και προστασία που διαρκεί. Η συνέπειά της και οι άριστες υπηρεσίες που προσφέρει στην εξυπηρέτηση των συνεργατών της, έχουν ως αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται όλοι οι πελάτες, χρωματοπώλες, επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές και ιδιώτες από γενιά σε γενιά!

Περισσότερα...

3M Logo - RGB Pro Size Η 3Μ Ελλάς, πρωτοπόρος εταιρεία σε προϊόντα καινοτομίας και με    ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων για τον Καταναλωτή και τον Επαγγελματία, συμμετείχε στην Έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση- Tools» που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 11 Μαΐου 2014, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Σ’ ένα περίπτερο μοντέρνου ύφους και υψηλής αισθητικής- το οποίο απέπνεε την κουλτούρα καινοτομίας της εταιρείας-  παρουσιάστηκαν σημαντικές προϊοντικές κατηγορίες, όπως Αυτοκόλλητες Ταινίες και Κόλλες, Βιομηχανικά Λειαντικά, Προϊόντα Επισκευής και Συντήρησης Αυτοκινήτων και Σκαφών Αναψυχής, Αντηλιακές Μεμβράνες, Εργαλεία, Μέσα Ατομικής Προστασίας, Προϊόντα Πυροπροστασίας, Προϊόντα Οδικής Σήμανσης καθώς και Προϊόντα Do It Yourself (DIY).

Περισσότερα...

PPG logo

Η PPG Industries εγκαινίασε πρόσφατα τις νέες εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, διοργανώνοντας μια λαμπερή γιορτή για τους εκλεκτούς συνεργάτες της.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους νέους διοικητικούς χώρους, το νεοσύστατο κέντρο εκπαίδευσης και τις λοιπές σύγχρονες εγκαταστάσεις. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ηγετικά στελέχη του ομίλου από την Ευρώπη και την Αμερική για να καλωσορίσουν τους περίπου 200 προσκεκλημένους και να μοιραστούν μαζί τους το όραμα και τις προσδοκίες τους για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. cropped PPG
Η PPG, που ιδρύθηκε το 1883, έχει έδρα το Pittsburg των ΗΠΑ, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, και συνεχίζει την επιτυχή δραστηριότητα της σε παγκόσμια κλίμακα, αποτελώντας έναν κορυφαίο όμιλο με παρουσία σε περίπου 70 χώρες ανά τον κόσμο και 41000 εργαζόμενους, έχοντας καταγράψει πωλήσεις $15,2 δις για το 2012. Ο νέος χώρος που στεγάζει πλέον όλες τις δραστηριότητες της PPG στην περιοχή, εξυπηρετεί την αγορά της Ελλάδος, της Κύπρου, της Τουρκίας, των Βαλκανίων και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών για χρώματα Αυτοκινήτων, Οικοδομικά, Βιομηχανικά και Ναυτιλιακά.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ppg.com και www.sigmacoatings.gr

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ: PRIMEX ONE - ΑΣΤΑΡΙ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΩΝ

Η ΧΡΩΤΕΧ, στοχεύοντας διαρκώς στη διάθεση του «κατάλληλου προϊόντος για κάθε χρήση», συμπληρώνει την γκάμα των προϊόντων της, εισάγοντας στην ελληνική αγορά ένα νέο αστάρι για γυψοσανίδες, το Primex One.

Primex one FILLADIO
Tο PRIMEX ONE είναι ακρυλικό αστάρι νερού, εσωτερικής χρήσης, ιδιαιτέρως κατάλληλο για γυψοσανίδες. Το συγκεκριμένο προϊόν, αν επιλεχθεί σαν αστάρι για τη βαφή γυψοσανίδων, εξασφαλίζει:
• Εφαρμογή τελικού χρώματος ακόμα και σε
1 στρώση, μειώνοντας σημαντικά το κόστος υλικών και εργατικών
• Εξομοίωση της απορροφητικότητας μεταξύ γυψοσανίδας και μερεμετιών ή ενώσεων
• Γέμισμα και κάλυψη τυχόν ατελειών της επιφάνειας
• Εξοικονόμηση χρόνου στην ολοκλήρωση των εργασιών βαφής
• Εύκολη εφαρμογή χωρίς ταλαιπωρία από τρεξίματα και πιτσιλίσματα
• Λεία επιφάνεια χωρίς ανάγκη τριψίματος

Στο σύνολο του κόστους βαφής γυψοσανίδας (αστάρωμα και τελικά χρώματα) και σε σύγκριση με τα συνήθη αστάρια πλαστικών, επιτυγχάνεται μείωση:
• Έως 40% στα υλικά
• Έως 50% στα εργατικά

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασίες 3L και 10L.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

DUROSTICK-LOGOΗ εταιρεία Durostick, στην προσπάθειά της να φέρει τα προϊόντα της ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή, επεκτείνει την Τεχνική της Υποστήριξη, με παροχή δωρεάν συμβουλών από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς συμβούλους.

Η Durostick, αμιγώς ελληνική εταιρεία στο χώρο των δομικών υλικών, με επιτυχημένη πορεία για 25 DUROSTIC EIKONA SASχρόνια στην ελληνική και διεθνή αγορά, έχει να παρουσιάσει μεγάλο αριθμό προϊόντων, καταξιωμένων στη συνείδηση του επαγγελματία των δομικών έργων. Συνεχίζει με ιδιαίτερο ζήλο να βελτιώνει τα υπάρχοντα και να δημιουργεί νέα καινοτόμα προϊόντα, που έρχονται να δώσουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Η εταιρεία συνεχώς επικεντρώνεται στην εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας των υλικών της, αλλά και των λύσεων που αυτά παρέχουν.

Η Durostick εντείνοντας την προσπάθειά της να φέρει τα προϊόντα της πιο κοντά στον καταναλωτή, και τον καταναλωτή ακόμη πιο κοντά στα καταστήματα των συνεργατών της που τα διαθέτουν, επεκτείνει την Τεχνική της Υποστήριξη άμεσα στο σημείο του προβλήματος, όπου και όταν αυτό κριθεί σκόπιμο.
Διαφημίζει την ενέργεια αυτή και την κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό:
• με καταχωρήσεις στον κυριακάτικο τύπο και σε περιοδικά
• με άμεσες αναφορές στο ραδιοφωνικό διαφημιστικό της πρόγραμμα
• μέσα από την ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο (www.durostick.gr)
• με έντονη προβολή στα ψηφιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, YouTube)
• με ενημέρωση και σχετική πληροφόρηση των επισκεπτών των καταστημάτων συνεργατών της.
Η ανταπόκριση του κοινού είναι εντυπωσιακή και λειτουργεί αποτελεσματικά ως ισχυρό κίνητρο για την ενίσχυση και επέκταση της ενέργειας αυτής.

Η Durostick για ακόμη μία φορά κοντά στον καταναλωτή & κοντά στους συνεργάτες της!