Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 12:25

13η ΕΚΘΕΣΗ "ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ"

Written by
Rate this item
(0 votes)

Η  έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση-Tools» απο 01 εως 03 Νοεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι.

 

Στο Helexpo Μαρούσι 1-3 Νοεμβριου 2019

Η έκθεση «Χρώμα & Διακόσμηση-Tools» εδώ και 25 περίπου χρόνια βρίσκεται σε κοινή πορεία με ολόκληρο τον κλάδο, προωθώντας με τρόπο δυναμικό και αποτελεσματικό την υπόθεση των χρωμάτων και των εργαλείων της χώρας μας. Στις νέες και αρκετά ιδιόμορφες συνθήκες που επικρατούν σήμερα στον οικονομικό τομέα, και με τις τάσεις συρρίκνωσης και στασιμότητας να εξακολουθούν να κυριαρχούν, η  «Χρώμα & Διακόσμηση-Tools» παρουσιάζεται σαν μια από τις λίγες εναλλακτικές προτάσεις που πρόκειται να δώσουν ώθηση σε μια «ακίνητη» αγορά. Πέρα από στάσεις απραξίας και αναμονής, η έκθεση αποτελεί μια δυναμική επενδυτική ευκαιρία, ένα μοχλό οικονομικής ανάπτυξης που προωθεί την εξέλιξη κάθε εταιρείας με τρόπο άμεσο και ουσιαστικό.

Από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση δεν πρέπει να λείψετε καθώς:

• Ολος ο κλάδος θα συγκεντρωθεί σε μια μεγάλη και μοναδική εκδήλωση, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.

• Θα προσελκύσει χιλιάδες επαγγελματίες αλλά και τελικούς καταναλωτές που ασχολούνται με το D.I.Y

• Θα υποστηριχθεί από έντονο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης.

• Διοργανώνεται από μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία και σημαντικές επιτυχίες, προσφέροντάς σας σίγουρα και απτά αποτελέσματα.

Η  «Χρώμα & Διακόσμηση-Tools» απευθύνεται σε όσους δεν επιλέγουν την αδράνεια σαν «λύση», αντίθετα ενεργούν αποφασιστικά, εφαρμόζοντας επιθετική πολιτική, επιδιώκοντας ευρύτερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία, νέες αποδοτικότερες συνεργασίες και ελπιδοφόρες προοπτικές. Σε όσους κοιτούν μόνο μπροστά!

Read 112 times Last modified on Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 14:12

Latest from Administrator